معاون اداری و مالی وزیر علوم ، تحقیقات وفناوری، از روسای دانشگاه های کشور خواست تا از طریق تحقیق و پژوهش ، حماسه اسلامی ششم بهمن ماه سال 1360 مردم آمل را تبیین کنند.
'علی اکبر متکان' درهمایش شهدای واقعه جنگ آمل که در دانشگاه شمال آمل برگزار شد، گفت: حماسه مردم آمل در ششم بهمن سال 60 یکی ازرخدادهای مهم تاریخ انقلاب اسلامی است که نیازمند کار تحقیقاتی بیشتر در قالب پایان نامه ها و تحقیقات دانشجویان حوزه علوم انسانی و حوزه های علمیه است.
وی افزود: مردم حماسه ساز آمل در واقعه جنگل با تقدیم 90 شهید برای ناکام گذاشتن دست اندازی های گروهک منافق به شمال کشور ، برگ زرینی از تاریخ پر افتخار ایران اسلامی را پس از پیروزی انقلاب رقم زدند.
او ادامه داد: امام راحل هم به پاس قدردانی از رشادت های مردم آمل در خلق حماسه جاویدان ششم بهمن، در وصینامه سیاسی - الهی اشان از مردم آمل و حماسه آنان به نیکی یاد کردند.
معاون وزیر علوم به سابقه فعالیت گروهک منافقین در ایران اشاره کرد و گفت : اعضای این گروهک پیش از پیروزی انقلاب اسلامی هیچ فعالیتی در ایران نداشتند اما پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، اقدامات خرابکارانه آنان آغاز شد.
وی افزود: گروهک کمونیستی و ضد انقلابی به خیال خام خود آمل را به عنوان کوتاه ترین شهرستان از تهران به شمال و مرکز بین شرق و غرب مازندران برای حمله و قرار دادن به عنوان پایگاه خود مورد حمله قرار داد، ولی با مقاومت غیرقابل تصور اقشار مختلف مردم همیشه در صحنه آمل مواجه و را از کرده خود پشیمان شد.
متکان با اشاره به اینکه حماسه ششم بهمن مردم آمل در سال 60 همچون نگینی درصحنه انقلاب اسلامی خواهد درخشید، اظهار داشت : زوایای درونی این حماسه بزرگ هنوز برای نسل های فعلی جامعه بازگو و تبیین نشده است و باید از سوی متولیان این امور مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی افزود : علاوه بر حوزه دانشگاهی ، در بخش هنر و تولید فیلم و سریال نیز می توان حماسه مردم آمل را معرفی کرد.