مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران گفت: مردم باید بدانند که هزار سنگر یعنی چه، متاسفانه حماسه ششم بهمن و جنگل به خوبی معرفی نشد؛ آمل باید ایرانی و جهانی معرفی شود.
سردار عبدالله ملکی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه باعث افتخار است که سران دو قوه کشور از شهر آمل هستند، اظهار کرد: آمل تنها شهری است که در وصیتنامه سیاسی الهی امام (ره) از آن به نیکی یاد و در تاریخ ثبت شد.وی فزود: مردم آمل علاوه بر حضور در میادین جنگ در دوران دفاع مقدس، اوایل انقلاب هم با ضد انقلابیون به مبارزه پرداخت که بزرگترین آن خلق حماسه ششم بهمن آمل در سال ۶۰ است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه ما باید با همکاری یکدیگر حماسه ششم بهمن را به مردم معرفی کنیم اظهار کرد: مردم باید بدانند که هزار سنگر یعنی چه، متاسفانه حماسه ششم بهمن و جنگل به خوبی معرفی نشد؛ آمل باید ایرانی و جهانی معرفی شود.
این مسئول ضمن قدردانی از اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار آمل تصریح کرد: از شورا و شهرداری انتظار داریم تا جهت احداث فرهنگسرای مشاهیر و موزه مقاومت حماسه اسلامی شهر و جنگل آمل زمین مناسبی تهیه شود تا در سالروز حماسه اسلامی ۶ بهمن مردم آمل، کلنگ آن به زمین زده شود تا با این حرکت در جهت معرفی تاریخ آمل و حماسه اسلامی ۶ بهمن و حماسه جنگل گام برداریم.
ملکی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه مسئولیت و میز ریاست برای هیچکس ماندگار نیست یادآور شد: تا زمانی که مسئولیت داریم باید با تلاش از خود یادگاری به جا بگذاریم؛ امیدوارم بتوانیم با یاری خداوند منان، همکاری همگام و موثری در این راه برداریم تا کلنگ احداث فرهنگسرا به زودی در این شهرستان زده شود و یک یادگاری بزرگ برای تاریخ آمل و مازندران بر جای ماند.