حماسه ی دلیر مردان آمل

بایگانی

1

شهید رمضان شعبانزاده در سال ۱۳۳۷ در روستای الو در یک خانواده متوسط به دنیا آمد . تحصیلات ابتدایی خود را در روستا گذرانید و تا سال سوم متوسطه درسش را ادامه داد . در همین زمان بود که به ناگاه پدرش را از دست داد . از این به بعد شبانه درس می خواند و روزها در زمین مشغول کشاورزی بود .

در همین ایام بود که با راهنمای یکی از دبیران خود مشغول مطالعه کتابهای مذهبی شد و اطلاعاتی از جنایات رژیم خونخوار کسب کرد تا آنجا که عید گرفتن را برای خانواده خود تحریم کرد . در دوران انقلاب در تظاهرات علیه نظام دیکتاتوری پهلوی شرکت فعالانه داشت .

1

بعد از پیروزی انقلاب مدتی به فرمان امام امت در جهاد سازندگی مشغول خدمت به مستضعفین و محرومین جامعه شد و در اوائل تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عضویت سپاه در آمد و جهت سرکوبی ضد انقلاب به کردستان اعزام شد . همیشه این آیه ورد زبان شهید بود که « محمد رسول الله و الذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم » برخوردش با کسانی که دوستدار امام و انقلاب بودند توام با دوستی و مهربانی و با کسانی که دشمن و مخالف اسلام و انقلاب بودند بسیار خشن و سرسختانه بود.

وی در مقابل مشکلات بردبار بود و با توجه به سخنان رهبر کبیر انقلاب که ای کاش من هم که پاسدار بودم به مسئولیت سنگین خویش در قبال جامعه اسلامی و مستضعفین پی برده بود .

او علاقه خاص و شدید به شهید مظلوم بهشتی داشت و در وصیت خود این مطلب را نیز یادآور شدند که اگر فرزندم پسر بود ( به علت لقب دادن شهید بهشتی به میثم زمان ) نام او را میثم بگذارید و اگر دختر بود به مناسبت آزادی قدس عزیز قدسیه بگذارید .

سرانجام در شب ۶ بهمن در حال محافظت از شهر و دفاع در مقابل دشمنان امام و اسلام به دست منافقین کوردل به درجه رفیع شهادت نائل آمد .

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی